Prosjektmedarbeider ”Det gode liv på Vestersia

Storfjord kommune har igangsatt prosjektet ”Det gode liv på Vestersia” i samarbeid med Vestersia Bygdeutvalg. Formålet med prosjektet er å skape bolyst, engasjement og positiv utvikling av Vestersia i Storfjord kommune. Vestersia er området langs Storfjorden ut mot Furuflaten i Lyngen kommune. Det er utarbeidet prosjektplan.

Vi lyser ut engasjement som prosjektmedarbeider over 18 måneder med mulighet til forlengelse. Den engasjerte skal rapportere til styringsgruppe, samarbeide med nedsatte tematiske arbeidsgrupper, folket på Vestersia og integreres i kommunens faglige/administrative miljø. Vedkommende skal ha rådmannen som administrativ leder, og Storfjord kommune som arbeidsgiver.

Den rette personen har:
- Kompetanse og erfaring med prosjektarbeid
- Utviklings- og samarbeidskompetanse
- Engasjement og evne til å arbeide selvstendig og målrettet
- Relevant utdanning

Det må påregnes møtevirksomhet og arbeid utenom vanlig arbeidstid. Det er fordelaktig med bosted i Storfjord/Vestersia. Kontorsted vil være Elvevoll oppvekstsenter med ambuleringsmulighet til kommunehuset på Hatteng. Kommunen vil være behjelpelig med husvære. Lønn etter avtale.

Kontaktperson er rådmann Maar Stangeland, næringsrådgiver John Ottosen i Storfjord kommune, eller bygdeutvalgets leder Stig-Tore Heiskel mobil 90774048.

Søknad med CV, kopi av attester og vitnemål og referanser sendes Storfjord kommune ved rådmannen innen 5.3.2008.

Det vil bli benyttet intervju.
Rådmannen