Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Behov for stasjonsverter

Publisert , Oppdatert 08. oktober 2024
Et stetoskop

Bilde av stetoskop

 
Helse-og levekårsundersøkelsen SAMINOR 3 er i regi av UiT Norges arktiske universitet. Undersøkelsen skal være i perioden 23 oktober 15.november i Storfjord.
 
Feltstasjonen skal være i Skibotnhallen, og vil være åpen alle ukedager fra 9 til 16:30. I tillegg er det langåpent tirsdag og torsdag frem til klokka 18. Vi har også lørdagsåpent 02.11 fra klokka 10–14.
 
SAMINOR-undersøkelsen er en befolkningsbasert helseundersøkelse som samler inn data om helsa og levekårene til befolkningen i de nordligste fylkene. Vi fokuserer spesielt på distriktsbefolkningen og den samiske, og kvenske befolkningen. Undersøkelsen er en av de viktigste kildene til kunnskap om helse, sykdom og levekår blant befolkningen i disse områdene og kan bidra til å forebygge lidelser, og forbedre helsetjenestetilbudet. Innbyggere mellom 40-79 år som bor i kommunen blir invitert til å delta i undersøkelsen.
 
I forbindelse med gjennomføringen av undersøkelsen, ønskes det hjelp til å ønske deltakere velkommen, organisere kø på venterom og skape god stemning.
 
Som godtgjørelse, ønsker UIT å betale 1000 kr per dag til det laget eller foreningen som har mulighet å stille opp. Og om man kan stille opp noen dager, og ikke alle, er det selvsagt helt i orden. Det er behov for at noen kan stille opp noen timer om dagen (for eksempel klokka 11 til 15). Det holder at én person kan stille opp per dag.
 
Hvis du kan bidra fra ditt lag eller forening som stasjonsvakt, kontakter du Storfjord frivilligsentral mob. 926 33 297 eller du kan kontakte Iselin Caroline Finn Prosjektkoordinator SAMINOR 3
T: +47 77 64 54 89
iselin.c.finn@uit.no
institutt for samfunnsmedisin
Senter for samisk helseforskning
UiT Norges arktiske universitet.