Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Stedsnavn i Storfjord

Steindalen - Giev'danluokta

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært svært populær. I ny og ne har vi presentert stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Steindalen (no) - Giev'danluokta (sa).
Steindalsbreen KL

Rasteby - Suoloniemi - Čuolonjarga

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært svært populær. I ny og ne har vi presentert stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Rasteby (no) - Suoloniemi (fi) - Čuolonjarga (sa).
nothjell

Hatten - Stallohat'ta

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært så populær at Kulturkontoret nå er utsolgt for tredje gang. I ny og ne vil vi presentere stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Hatten (no) - Stallohat'ta (sa).
Markedsplassen_150x112

Skibotn - Jyykean - Iv'gobahta

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært så populær at Kulturkontoret nå er utsolgt for tredje gang. I ny og ne vil vi presentere stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Skibotn (no) - Jyykean (fi) - Iv'gobahta (sa).
Markedsplassen_150x112

Horsnes - Čåk'kagiedde - Sokkukentta

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært så populær at Kulturkontoret nå er utsolgt for tredje gang. I ny og ne vil vi presentere stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Horsnes (no) - Čåk'kagiedde (sa) - Sokkukentta (fi).
Markedsplassen_100x67

Elvevoll - Stállovággi - Staaluvankka

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært så populær at Kulturkontoret nå er utsolgt for tredje gang. I ny og ne vil vi presentere stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Denne gangen presenteres Elvevoll (no) - Stállovággi (sa) - Staaluvankka (fi).
Markedsplassen_100x67

Storfjord - Omasvuodna - Omasenvuona

Boka "Stedsnavn i Storfjord" av Roald A Larsen har vært så populær at Kulturkontoret nå er utsolgt for tredje gang. I ny og ne vil vi presentere stedsnavn fra denne boka på våre nettsider. Først ut er Storfjord (no) - Omasvuodna (sa) - Omasenvuona (fi) - Pellekavuodna (sa) - Stuorravuodna (sa).
Utsikt fra Otertinden