Kurset er både oppfølging for deg som deltok digitalt i mai, og for nye deltakere. Du trenger ikke å kunne noe om låtskriving fra før.

  • Dato: Lørdag 11. desember 2021
  • Klokkeslett: Kommer
  • Sted: Hatteng flerbrukshall
  • Påmelding: På sms til 478 38 674 innen 1. desember 2021

Her kommer Jennys presentasjon av seg selv og kurset:

«Hei! Jeg heter Jenny Sabel og jobber som sanger, pianist og låtskriver. Jeg har selv vært med på UKM i Storfjord mange ganger, siden det er hjembygda mi. UKM betydde veldig mye for meg og hjalp meg å finne ut at jeg ville bli musiker. Musikken jeg lager blir ofte plassert i sjangeren «indie/pop» og jeg har gitt ut en del musikk med bandet mitt Konradsen. Vi har vært på turné rundt i Norge og Europa, og i 2019 vant vi Spellemannsprisen for debutalbumet vårt. 

«Hvordan skrive en låt?» I dette kurset vil jeg lære deg noen teknikker du kan bruke til låtskriving. Kurset er delt inn i to bolker. I den første bolken forteller jeg litt om disse ulike teknikkene og hvordan jeg og andre liker å skrive låter. I den andre bolken blir det tid til å jobbe med en egen låt og dele sine erfaringer. Det er også mulig å få tilbakemelding og hjelp i etterkant. Målet med kurset er ikke resultat, men hvordan man kommer frem til et resultat. Kanskje dette er noe for deg å være med på?

Arrangementet er støttet av UKM Arctic Troms og UKM Norge.