Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt høstmarked

Publisert
2022

Den 8 og 9 september 2023 arrangeres et nytt høstmarked på Lindevollen på Hatteng. 

Landbruksprosjektet i Storfjord arrangerte i samarbeid med Hatteng og omegn bygdeutvalg et høstmarked 10 september 2022. Dette ble en stor suksess, og lokale produsenter omsatte for over 100 000 kr på drøye 3 timer.

To store telt var satt opp og dannet en liten "gate", samt at selgere som stod ute rammet inn området til en trivelig markedsplass. Mange ble utsolgt for varer før markedsdagen var over. Tilbakemeldingene var klare på at vi må gjenta dette i år, og det er nå bestemt dato for årets marked. Som beskrevet over så blir det den 8 og 9 september, så det er bare å sette av datoene. Den 8 september vil det trolig bli et arranegment for ungdom i hovedsak, og selve markedsdagen blir lørdag 9 september. Det jobbes også med å få på plass en konsert på kvelden.

Markedet ønsker å ha en profil med salg av lokale produkter i all hovedsak, men også produsenter utenfra kan få plass på markedet. Så har du noe du vil selge eller profilere kan du ta kontakt med personene nevnt nedenfor. Vi prøver også å få til andre aktiviteter i området samtidig slik at flere skal ønske å ta turen innom denne dagen.

Følgende personer kan kontaktes: Primærnæringer, Malene Lingrasmo Aronsen 955 58 772, Andre næringer, Jenny Konradsen 916 85 340.