Viktige tidspunkter (se detaljer lengre ned på sida)

Innlevering kunst/film:       
Torsdag 12. mars kl. 15.00 (se info lengre ned)

Tekniske prøver (alle prøver i Skibotnhallen):        
Torsdag 12. mars kl. 16.00
Fredag 13. mars kl. 15.00                                                          

Forestillinger (Skibotnhallen / Skibotn samfunnshus):            
Lørdag 14. mars
Forestilling 1 kl. 12.00
Kunstutstilling kl. 13.15
Forestilling 2 kl. 14.30
Forestilling 3  kl. 16.15     

Til deg som er foresatt - arbeidsliste

UKM Storfjord er en av landets største ungdomsmønstring, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre dersom ikke foreldrene og de foresatte til deltakerne hvert år stiller opp som medarrangører. Arbeidslista finner du her. Den er satt opp med utgangspunkt i deltakerlista. Vi ber om forståelse for at det er vanskelig å unngå at enkelte kanskje er satt opp på vakt samtidig som deltakerne ”deres” er på scenen. Vi oppfordrer til å forsøke interne bytter, eller avtale fleksible kortere pauser underveis med de andre på vakta. Er du ikke satt opp, håper vi du kan trø til ved behov.

Viktig informasjon om forberedelsene - lydprøver og kunstinnlevering

Tekniske prøver

Du finner programmet for de tekniske prøvene her. Oppmøtetidene er en halv time før teknisk prøve starter; møt opp i god tid og vær forberedt på venting. Merk at programmet for lydprøven er litt annerledes enn for de endelige forestillingene. Programmet for forestillingene finner du på samme side. 

Det serveres vafler, frukt og saft under de tekniske prøvene (ca. etter 16.30), men det kan være lurt å ta med en matpakke i tillegg dersom du skal delta på mange nummer.

Lyd- og filmfiler

De som skal synge med playback sende link, navn på sang eller lydfil til Line. Frist tirsdag 10. mars. De som mangler lydfil må sende mail til line.sorum@storfjord.kommune.no innen samme dato. Alle som skal delta med film, må levere disse til Line senest torsdag 12. mars kl. 15.00.

Kunstinnlevering

Alle kunstverk må leveres på Skibotn samfunnshus senest torsdag 12. mars kl. 15.00. Kunstverkene fra Hatteng kan leveres tidligere for de som har behov for det, til Luna Agnes Helgesen (mob. 95813163). Alle må merke kunstverket sitt på baksida med kunstnerens navn og tittel. Husk også at ei fin innramming er viktig for helheten på bildene.

Scenesminke

Alle deltakerne som skal være på scenen må benytte scenesminke. Dette for at øyne og munn skal være synlig for publikum i det sterke lyset. Det er tre puljer for sminke. Deltakerne sminkes i samme rekkefølge som de skal på scenen. Regn ca. fem minutter per deltaker, og møt heller opp for tidlig enn for seint!

•deltakere forestilling 1 kl. 10.30
•deltakere forestilling 2 kl. 13.00
•deltakere forestilling 3 kl. 14.45

NB! De som vil sminke seg selv, må gjøre dette hjemme og med egen sminke. Det er ikke plass eller sminke nok til flere inne på garderobene. J


Spisetider

Alle deltakerne får tilbud om et varmt måltid med saft i løpet av lørdagen. Annen mat og drikke må dere ta med sjøl eller kjøpe i UKM-kaféen. NB! Gi oss beskjed om spesielle matallergier slik at vi kan ta høyde for det! Måltidet for deltakerne serveres ca. kl. 15.00.

Viktig informasjon til alle ungdomsarrangører

Konferansierer

Dere må være tilstede også under lydprøver (se arbeidsliste). Da vet dere hva dere skal si og gjøre under forestillinga på lørdag.

Scene- og backstagearbeidere

Alle scenearbeidere må møte på de tekniske prøvene torsdag / fredag, se arbeidsliste.

Presse og media

Alle som har meldt seg på til nettredaksjonen må møte opp til redaksjonsmøte fredag kl. 17.00.

Hår og make-up

Alle som har meldt seg på til denne gruppa må se på arbeidslista når de skal jobbe (lørdag).