Praktisk informasjon

Når: onsdag 8. mai kl.18.00 - fredag 10. mai kl.12.00. Påmeldingsfrist: søndag 5. mai. 

Hvor: Hatteng flerbrukshall

Aldersgrense: Arrangementet er for de i alderen 8. klasse til 23 år! 

Matservering/kiosk: Deltakerne som er påmeldt vil få servert gratis mat, frokost, middag og kvelds. Ellers vil det være kiosksalg der deltakerne kan kjøpe kioskvarer, enkel varmmat og mineralvann. Du må betale med Vipps. Vi tar ikke i mot kontanter. 

Sove: Det vil være mulighet til å sove på klasserom på skolen. Det er også garderober tilgjengelig.

Ta vare på egen helse. Husk søvn, riktig drikke og ernæring. Vi vil be foresatte som sender sine håpefulle på LAN om å hjelpe oss med å gjøre dem oppmerksomme på viktigheten av å få i seg nok mat og søvn.

Vi er en gruppe av myndige personer som besørger vakthold og opprettholder normal orden.

Arrangementsregler

Alle deltakere har et personlig ansvar for å gjøre seg forstått med- og følge disse reglene. Brudd kan føre til utestengelse.

Aldersgrense. 8 klasse - 23 år. 

Alkohol og andre rusmidler er strengt forbudt.

Strømforbruk. Det er ikke tiltatt å ta med strømtyver, eks. minikjøleskap, stereoanlegg eller annet strømkrevende utstyr.

Tyveri. Alle tilfeller av tyveri/forsøk på tyveri blir politianmeldt. I tillegg fører dette til utestengelse av arrangementet.

Personlig utstyr. Alt utstyr deltakerne tar med på LAN er deltakernes ansvar. Vi tar ikke ansvar for hverken tap av data, tyveri eller skader på utstyr. Utstyr medbringes på eget ansvar.

Nettverk. Nettverket skal ikke misbrukes. Dette betyr at all bruk som strider mot norsk lov, herunder distribusjon og spredning av programvare uten lisensrettigheter, spredning av ulovlig pornografi, hacking eller forsøk på hacking av lokalt nett og internett eller spredning av virus er strengt forbudt.

Røyking og snusing. Det er ikke tiltatt å røyke eller bruke snus inne i hallen eller samfunnshuset. Gjelder også for uteområdet tilknyttet disse. 

Vi ønsker å dokumentere arrangementet. Når man deltar på arrangementet godtar man at vi offentliggjør bilder, film og/evt. livestream av deg som deltaker. Ønsker man å ikke bli avbildet, må vi ha skriftlig beskjed.

Arrangementet skal være hyggelig og inkluderende for alle. Null toleranse for mobbing og utestenging

Spill. I forhold til type spill og aldersgrense er dette foreldres ansvar. Arrangør tar ikke ansvar for dette.

Virusfri. Alle maskiner skal ha nyeste antivirus og oppdatering installert, og være fri for virus før de kan kobles opp i nettverket.

Alle maskiner tilkoblet nettverket skal motta ip-adresse fra Storfjord LAN.

Skadeverk. Bevisst skadeverk på Storfjord LAN sitt utstyr medfører utestenging og erstatningsplikt. Evt. straffbare forhold vil bli anmeldt.

 • Mat. Deltakerne får servert ett varmt måltid onsdag og torsdag, samt frokost og kveldsmat. Ut over dette må man ha med eller kjøpe mat. Vi anbefaler at alle forholder seg til produsentenes anbefalinger for inntak av energidrikker.
   
 • Soving. Av sikkerhetsmessige grunner tillater vi kun soving på anvist plass. Dette innebærer at personer som sover andre plasser vil bli vekket.

Støy er ikke tillatt. Deltakerne kan ikke benytte høyttalere, kun hodetelefoner.

Dette må du ha med (pakkeliste)

 • Pc eller konsoll

 • Skjerm, tastatur, mus, headset

 • Strømledning til PC/konsoll og skjerm

 • Nettverkskabel 5 meter. Noen vil sitte nære switcher, andre et stykke unna, men 5 meter holder.

 • Skjøteledning. Du får kun ett strømuttak og må derfor sørge for nødvendig forgrening slik at du får strøm til PC/konsoll, skjerm, mobillader.

 • Stol. Vi anbefaler å ta med egen stol, men ønsker du å låne en stol fra hallen kan du det. Gi beskjed i påmeldingskjema.

 • Sovepose og liggeunderlag. Det vil være rom til å kunne slappe av og sove, om du ikke har planer om å dra hjem å sove.

 • Toalettsaker. Det er garderober tilgjengelig.

Samtykkeskjema

Alle som er under 18 år må ha med et Samtykkeskjema som er fylt ut og signert av foresatte.